Bokia.no: En liten CO2-lagringsbedrift, bare med bøker

Postet av Erik Hofland den

Et uventet hjem for karbonlagring


Når folk tenker på CO2-lagring, er det vanlig å forestille seg komplekse industrielle prosesser eller store skoger som fanger og lagrer karbon. Men visste du at det finnes en litt uvanlig, men svært effektiv måte å lagre karbon på, og det er rett her hos Bokia.no?

 

Titalls tonn med karbon = titalls tonn med kunnskap

Vi har over 100,000 bøker i alle sjangre og emner på lager, men visste du at det utgjør flere titalls tonn med bøker? Det betyr ikke bare at vi er en av de største nettbutikkene for brukte bøker i Norge, men det gjør oss også til en liten, men viktig, karbonlagringsbedrift.

Hvordan fungerer det?

Bøker er i hovedsak laget av papir, som kommer fra trær. Trær spiller en sentral rolle i å absorbere karbondioksid fra atmosfæren. Når du kjøper en bok fra Bokia.no, bidrar du indirekte til å beholde dette karbonet i en "lagret" form, fremfor å la det gå til avfall og potensielt slippe CO2 tilbake i atmosfæren.

 

Rimelige priser. Høy Bærekraft

Hos Bokia.no, er bærekraft ikke en ekstra funksjon; det er en del av vår kjerneidentitet. Vi tilbyr bøker til meget rimelige priser, noe som betyr at det å være miljøvennlig ikke krever en dyp lommebok. Vår misjon er å forlenge levetiden til hver eneste bok vi får inn, og dermed bidra til et mer bærekraftig og ansvarlig samfunn.

Gjør en forskjell

Neste gang du er på utkikk etter en bok, hvorfor ikke ta et miljøvennlig valg samtidig som du tilfredsstiller din litterære appetitt? Ikke bare vil du få en fantastisk bok å dykke ned i, men du vil også være med på å beholde litt mer karbon der det hører hjemme - i en bok, og ikke i atmosfæren.

I en tid hvor det er mer viktig enn noensinne å tenke på vår planet, er det godt å vite at noen av de små valgene vi gjør – som hvor vi kjøper bøkene våre fra – kan ha en positiv innvirkning. Hos Bokia.no er vi stolte over å være en liten CO2-lagringsbedrift, og vi håper du vil være en del av vår grønne reise.

Vi ser frem til å tilby deg ikke bare en bok, men en mulighet til å gjøre en forskjell. Utforsk vårt omfattende utvalg i dag, og bli en del av løsningen for en mer bærekraftig fremtid.

For et grønnere i morgen,
Erik fra Bokia.no

Norges største bokhandel for brukte bøker på nett


Del dette innlegget



← Eldre innlegg Nye innlegg →

Salg

Unavailable

Sold Out