Hvordan fungerer Bokia.no?

Postet av Erik Hofland den

Velkommen til Bokia.no - Norges største bokhandel for kjøp av billige brukte bøker på nett.

Vi har revolusjonert måten folk kjøper brukte bøker på, og gjort det så enkelt som å klikke på en knapp. Her er en trinn-for-trinn guide om hvordan Bokia.no fungerer:

 

En vanlig nettbutikk med enestående fordeler

Bokia.no fungerer som en helt vanlig nettbutikk, men med unike fordeler. Vi tilbyr et bredt utvalg av brukte bøker i alle sjangere, til betydelig reduserte priser. Når du handler hos oss, får du kvalitet, prisfordeler og bidrar til miljøbevaring.

 

Hva slags kvalitet eller tilstand på boken?

På Bokia.no kan du velge ønsket tilstand på boken, fra "veldig slitt" til "veldig pen/som ny", og noen ganger helt "ny". Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du får en autentisk leseopplevelse.

 

Rask levering

Når du har valgt bøkene du ønsker og fullført kjøpet, trenger du bare å vente i 3-5 virkedager. Bøkene vil komme til deg i posten, klar for at du skal dykke inn i nye verdener og ideer. Det er enkelt, problemfritt og utrolig praktisk.

 

Bærekraft i praksis

Mange bedrifter kjøper dyre miljøsertifiseringer for å vise at de er "grønne". Hos Bokia.no gjør vi ting annerledes. Vi trenger ikke kjøpe dyre miljøsertifiseringer, fordi vi er en miljøbedrift med bærekraft i praksis. Hver eneste bok du kjøper bidrar til å redusere avfall og redusere CO2-utslippene fra produksjonen av nye bøker.

På Bokia.no er vi stolte av å tilby en nettbutikk som gjør det lett for deg å kjøpe brukte bøker. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at du har en hyggelig handleopplevelse, får god valuta for pengene, og bidrar til en mer bærekraftig verden. Utforsk vårt utvalg av brukte bøker i dag!

Norges største bokhandel for brukte bøker på nett


Del dette innlegget



← Eldre innlegg Nye innlegg →

Salg

Unavailable

Sold Out